Home | Veiling | Gesigneerd shirt Estevana Polman (Handbal)

Gesigneerd shirt Estevana Polman (Handbal)

 

Gesigneerd shirt Estevana Polman (Nederlands International Dames Handbal)

 

Ze speelt in de Deense Damehåndboldligaen voor de club Team Esbjerg en is sinds 2010 International.

 

Palmares als speelster:

Brons op WK onder 18 in 2010

Zilver op EK onder 19 in 2011

Zilver op WK in 2015

Kampioen van Denemarken in 2015/2016

Zilver op EK in 2016

Brons op WK in 2017

 

Estevana Polman heeft sinds 2016 een relatie met de Nederlands voetballer Rafael van der Vaart.

Op 23 juni 2017 beviel ze van een dochter. Ook verschenen zij en Rafael in een realitysoap onder de titel Estavana in het Echt.

Terug naar veiling overzicht
Twitter
Meer tweets

© 2019 - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer & Privacy statement | Cookies