Home | Veiling | Gesigneerd boek Joop Zoetemelk - Ongezien LIMITED

Gesigneerd boek Joop Zoetemelk - Ongezien LIMITED

 

Door Joop Zoetemelk gesigneerde luxe en gelimiteerde box “Ongezien”

 

Joop Zoetemelk – Ongezien is het ultieme eerbetoon aan de laatste Nederlandse eindwinnaar van de gele trui en de laatste Nederlandse wereldkampioen bij de professionals.

Deze luxe, gelimiteerde box (1000 oplages) bevat naast het door Joop Zoetemelk gesigneerd boek, een CD en een DVD met uniek geluid- en beeldmateriaal, een door Joop Zoetemelk zelf ondertekend certificaat van echtheid, en een replica van zijn WK-medaille uit 1985.

  In 1980 won Joop Zoetemelk als tweede Nederlander in de historie de Tour de France. Vijf jaar later werd Joop op zijn 38ste wereldkampioen. Ter ere van dit 40-jarig (Tour) en 35-jarig (WK) jubileum duiken de auteurs in de rijke carrière van Nederlands succesvolste wielrenner aller tijden. Dit boek bevat uniek materiaal uit de schatkamer van Zoetemelk. Daarnaast zijn er prachtige beelden van topfotografen als Berry Stokvis en Cor Vos terug te vinden in dit boek. Met nieuwe statistieken en oude herinneringen laten de auteurs – onder meer – de Tour van ’80 etappe na etappe herleven.

De 25 ritten plus twee rustdagen van de Tour van 1980 worden met infographics, statistieken, beeld, verhalen en verslagen tegen de achtergrond van Zoetemelks hele wielercarrière in kaart gebracht. Het resultaat is een indrukwekkend boek, vol met prachtige niet eerder gepubliceerde fotografie en een voorwoord van Wilfried de Jong.

 

Met dank aan MIR Sportmarketing, 20 jaar specialist in de wielersport

www.mirsportmarketing.nl

 

 

Opmerking: Van de totale opbrengst van dit boek gaat, wegens eigen aanschaf voor het laten signeren van deze luxe, gelimiteerde editie, de kostprijs van €125,- naar de kavelaanbieder van het boek.  

Terug naar veiling overzicht

© 2022 - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer & Privacy statement | Cookies