Home | Veiling | Gesigneerd boek Joop Zoetemelk - Ongezien (1)

Gesigneerd boek Joop Zoetemelk - Ongezien (1)

 

Door Joop Zoetemelk gesigneerd boek “Ongezien”

 

Joop Zoetemelk – Ongezien is het ultieme eerbetoon aan de laatste Nederlandse eindwinnaar van de gele trui en de laatste Nederlandse wereldkampioen bij de professionals.
 
Op zondag 20 juli 1980 won Joop Zoetemelk de Tour de France. Veertig jaar later buigen de Zoetemelk-biografen Jacob Bergsma, Joop Holthausen en Peter Ouwerkerk zich samen met Joop Zoetemelk – ‘Nederlands beste wielrenner ooit’ (dixit Jan Janssen) – over de legendarische zege en de carrière van de renner uit Rijpwetering. Dit boek bevat uniek materiaal uit de schatkamer van Zoetemelk. Daarnaast zijn er prachtige beelden van topfotografen als Berry Stokvis en Cor Vos terug te vinden in dit boek. Met nieuwe statistieken en oude herinneringen laten de auteurs – onder meer – de Tour van ’80 etappe na etappe herleven.
 
De 25 ritten plus twee rustdagen van de Tour van 1980 worden met infographics, statistieken, beeld, verhalen en verslagen tegen de achtergrond van Zoetemelks hele wielercarrière in kaart gebracht. Het resultaat is een indrukwekkend boek, vol met prachtige niet eerder gepubliceerde fotografie en een voorwoord van Wilfried de Jong.

 

Met dank aan MIR Sportmarketing, 20 jaar specialist in de wielersport

www.mirsportmarketing.nl

 

Opmerking:

Van de totale opbrengst van dit boek gaat, wegens eigen aanschaf voor het laten signeren van het boek, de kostprijs van €50,- naar de kavelaanbieder van het boek.  

 

Op deze site worden 2 identieke boeken geveild, dit is 1 van 2

 

Terug naar veiling overzicht

© 2022 - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer & Privacy statement | Cookies